sponsring.gif (4453 bytes)


Huvudsponsor

Att vara huvudsponsor medför en fullskaligt svensk/europeisk marknadsförings- och reklamprogram som ändrar vårt team namn till Ert företags namn. Det är ett omfattande och precis marknadsförings/reklam program som placerar Er i centrum av europeisk dragracing av PLR Motorsport och "Top Fuel Tour 1999". Att vara huvudsponsor representerar en ansenlig större ekonomisk investering. Sponsor programmet erbjuder Ert företag den mest spektakulär marknadsföringen och produktreklamen i motorsports industrin.

Delsponsor

Delsponsor är ett program varigenom Ert företag köper sig ett säsongs långt marknadsförings och reklamprogram som representerar en måttlig ekonomisk investering. Delsponsor investeringen utgör ett ansenlig bidrag till teamets budget. Som delsponsor exponeras Ert företag kraftfull, på nivån direkt under att vara huvudsponsor.

Tävlingssponsor

Tävlingssponsor är ett program varigenom Ert företag köper sig ett marknadsförings och reklamprogram för en enstaka tävling. Tävlingssponsring låter företag som tidigare inte använts sig av motorsport som reklamkanal att använda den här programnivån som test underlag, för framtida långsiktiga marknadsföringsförbindelser. Tävlingssponsring är ett utmärkt tillfälle för enskilda företag och mindre kedjor som är lokaliserade runt de orter som besöks av "Top Fuel Tour 1999" eller föreslå en annan tävling i Europa och vi kommer dit. Det här är ett ypperlig bidrag för regional marknadsföring på en-tävlings-basis istället för en svensk/europeisk marknadsföringskampanj som sträcker sig över hela säsongen.

Produktsponsring

Produktsponsring är ett program varigenom Ert företag ställer produkter eller tjänster till förfogande för teamet istället för kontanter. Ert företags produkt/tjänst måste vara till nytta för teamet för att kvalificera sig till det här programmet. Det här är en fördelaktig väg för företag med en mindre budget att ändå komma in på motorsportens marknadsföringsfält.

Teamets ansvar
Erbjuda:
- reklam på bil och team i enlighet med respektive sponsor nivå.
- att ställa upp på företagsaktiviteter.
- att ställa upp vid utställningsarrangemang.
- uppstart av motor på företagsaktiviteter och utställningsarrangemang.
- uppvisningskörning på företagsaktiviteter och utställningsarrangemang (och om utrymme finns).

För information kontakta:


PLR MOTORSPORT
Peter Lantz, Norra Sjöbogatan. 53 Borås
tel. 033-20 19 51, fax. 033-20 19 51
e-post. peter@plr.nu

COPYRIGHT(C)1999, 2000, 2001, 2002 PLR MOTORSPORTS. ALL RIGHTS RESERVED